Medcezir 4.Bölüm Full Hd Tek Parça izle

Medcezir 4.Bölüm Full Hd Tek Parça izle - Medcezir-bolumizle.blogspot.com
Medcezir 4.Bölüm Özeti : Yaman uyandığında annesinin gittiğini görür ve peşinden gider. Kapıda ise üvey babası Hasan'ı annesini beklerken görür. Yaman için bu tablo tam bir hayal kırıklığıdır ancak annesi bunu Yaman için yapacaktır. Çünkü Yaman'ın ünüversite hayatını ve bu yeni hayatını kötü etkilemek istemez. Babasının onu terk etmesi yetmezmiş gibi anneside onu terk etmiştir. Bu durum hem yamanı hemde Serez ailesini üzecektir.

Özelliklede Ender Hanım'ı... Artık Yaman tek başına kaldığına inanmıştır. Mira büyük bir baş ağrısıyla uyanır ancak annesi Sude Hanım hala dün geceki felaketini düşünmektedir. Yaman olanlara daha fazla dayanamaz ve evi terk etmeye kalkar. Serez ailesi Yaman'ın gitmesini hiç istemez. Bu yüzden Ender Hanım onu örnek evde çalışmaya zorunlu tutar. Bu herkesin hoşuna gidecektir. Yaman ise bu konuda kendini borçlu hissettiği için kabul eder. Ancak Asım Şekip Kaya geldiğinde Yaman gene gitmek isteyecektir.

Bu sefer Selim Serez Asım Şekip Kaya'nın Yaman'a söyleyeceği sözlere büyük bir karşılık verecektir. Ender Hanım'ın ve Selim Bey'in arası hala soğuktur. Ender Hanım ve Yaman örnek eve geçerler. Orkun ise Ender Hanım'ın verdiği ceza üzerine Yaman ile beraber çalışmak zorundadır. Orkun Yaman ile uğraşmak istesede Yaman'ın Orkunla uğraşmaya hiç niyeti yoktur. Kenan kardeşi Yaman'a ulaşmaya çalışacaktır. Bunun için Selim Bey'i arar ve kardeşi Yaman'ın ona ulaşmasını ister. Ancak Selim Bey Yaman'ın başına yeni olaylar gelmemesi için bu konuşmadan Yaman'ı haberdar etmez.

Eylül ise Orkun'un verdiği görevi yerine getirmek için Mert'in yanına gider ve onunla Yaman hakkında konuşur. Mert'in ise tek düşündüğü Eylül olduğu için ona herşeyi hayranlıkla anlatır. Bu konuşma Orkun'un çok işine yarayacaktır. Akşam olduğunda ise Mira Yaman'ı sohbet etmek için çağırır. Bu sohbet sayesinde Mira ve Yaman birbirlerine biraz daha yakınlaşacaktır. Ender Hanım Yaman'ın aklının karışmasını istemediği için Yaman'ın annesiyle konuşmaya gider ve Yaman'ın annesi Yaman'ı Ender Hanım'a emanet eder. Ender Hanım artık Yaman'ı tamamen ailesine kabul edecektir. Yaman ve Mert'i alışverişe götürür ancak ordada Sude Hanım karşılarına çıkar.

Yaman'ın abisi Kenan ise hapishaneden çıkmak için deli numarasını hala devam etmektedir. Eylül Yaman'a yakınlaşmak için akşam Yaman ve Mert'i kulübe çağıracaktır. Asıl amacı Yaman'a yakınlaşmak olduğu için Eylül yanında bir arkadaşını Mert'e yakınlaşması için çağırır. Ancak Yaman Mert'in Eylül'e aşık olduğunu bildiği için Eylül'den uzak durmak için elinden geleni yapar. Geceye Mira ve Orkun'da aile yemeğine gelirler. Mira'nın babası Faruk Bey'in borçları git gide arttığı için artık dostlarıda daha fazla dayanamaz. Hale'nin babası Faruk Bey'den borcunu alamadığı için herkesin içinde Faruk Bey'e yumruk atar. Bu olay herkesi çok derinden etkiler. Özelliklede Beylice ailesini...

Mira bu durumdan oldukça fazla etkilendiği için Yaman onu biraz olsun teselli etmeye çalışır ancak Orkun hemen Mira'nın yanına gelir. Orkun hırsını almak için Mira'yı bıraktıktan sonra Serez'lerin evine gider. Orkun'un karşısına Yaman çıkar ancak bu sefer Orkun'un yanında ona yardım edecek hiçbir arkadaşı yoktur. Bakalım Yaman ve Orkun arasında neler olacak ?

Medcezir 4.Bölüm , Medcezir 4.Bölüm izle, Medcezir 4.Bölüm Tek Parça izle

Medcezir 4.Bölüm Full Hd Tek Parça izle


Share this article :

Yorum Gönder

 
Medcezir Son Bölüm izle, Medcezir Son Bölüm, Medcezir Full izle, Medcezir Bölüm izle, Medcezir Online izle, Medcezir Tek Parça izle, Medcezir Hd izle, Medcezir Google, Medcezir Sitemap

Medcezir izle