Medcezir Oyuncu Kadrosu




Medcezir Oyuncu Kadrosu : Medcezir'in ana karakterleri Yaman'ı Çağatay Ulusoy ve Mira'yı ise Serenay Sarıkaya canlandırıyor. Selim karakteri Barış Falay, Ender karakteri Mine Tugay, Mert karakteri Taner Ölmez ve Eylül karakterini Hazar Ergüçlü canlandırıyor.

Medcezir'de Kim Kimdir?


çağatay ulusoy - medcezir-bolumizle.blogspot.com


Yaman Koper - Çağatay Ulusoy : İstanbul'un kenar mahallelerinden birinde yaşayan, ailesiyle ilgili büyük sorunları olan, geçmişi dramlarla ve travmalarla dolu, çalışkan, dürüst ve çok duygusal bir gençtir. Küçük yaşta babası tarafından terk edilen Yaman 18 yaşından sonra geçmişi peşini bırakmasada bambaşka bir hayata başlayacaktır.

Serenay Sarıkaya - medcezir-bolumizle.blogspot.com


Mira Beylice - Serenay Sarıkaya : Faruk ve Sude çiftinin büyük kızıdır. Zengin ve güzel olması biryana cemiyet hayatının en gözde kızıdır. İş adamı Mithat Civanoğlu'nun oğlu Orkun Civanoğlu ile flört etmektedir. Cemiyet hayatındaki herkes Orkun ve Mira'nın evleneceğini düşünürler. Ancak Mira Yaman ile karşılaştıktan sonra işler tamamen değişecektir.


barış falay - medcezir-bolumizle.blogspot.com

Selim Serez - Barış Falay : Yoksul bir aileden gelmesine rağmen çalışkanlığı ve azmi ile hayatını değiştirmiş çok başarılı olmuş bir avukattır. Eşi Ender Serez ile Yaman'ın hayatını değiştiren ona sahip çıkan kişidir. Selim Serez eşi ile çok mutlu bir hayatı olmasına rağmen Asım Şekip Kaya yani kayınpederi ile pek anlaşamaz. Selim Serez Yaman'ın yaşam mücadelesine sahip çıkmasının sebebi ise onda kendi gençliğini görmesidir.

Mine Tugay - medcezir-bolumizle.blogspot.com


Ender Serez - Mine Tugay : Ünlü iş adamı Asım Şekip Kaya'nın kızıdır. Çok başarılı bir mimar ve Selim Serez'in eşidir. Onun için hayatındaki tek önemli olay ailesidir. Ancak sürekli babası ve eşi arasında kalmaktadır. Yinede ailesinin huzurunu bozacak hiçbir şeye izin vermez.

Taner Ölmez - medcezir-bolumizle.blogspot.com


Mert Serez - Taner Ölmez  : Selim Serez ve Ender Serez'in tek oğludur. Zenginlik içinde büyümüş, çok zeki ve içine kapanık bir gençtir. Çocukluğundan beri Mert'in hayatındaki en önemli olay Eylül'dür. Eylül onun için hayatının kızı olmasına rağmen seneler boyunca açılamamıştır. Yaman Mert'in hayatına geldiğinde Eylül ile olan hayali gerçekleşmeye başlayacaktır.

Hazar Ergüçlü - medcezir-bolumizle.blogspot.com


Eylül Buluter - Hazar Ergüçlü : Eylül zenginlik içinde büyümüş annesini küçük yaşta kaybetmiş ve Mira'nın en yakın arkadaşıdır. Eylül için dünya sadece ondan ibarettir. Ancak Mert ona kendisini dahada özel hissettirecektir. İlk başta Mert'le pek ilgilenmesede zaman geçtikçe ona olan ilgisi artacaktır.

Şebnem Dönmez - medcezir-bolumizle.blogspot.com


Asude Beylice - Şebnem Dönmez : Yokluk içinden gelmişte olsa zenginliğe çabucak alışmış ve herkese kendini ispatlamaya çalışan hırslı bir kadındır. Eşi Faruk onun hayatını tamamen değiştirmiştir ancak Faruk'un gençlik yıllarındaki aşkı Ender onun tek rakibidir.

Murat Aygen - medcezir-bolumizle.blogspot.com


Faruk Beylice - Murat Aygen : Kızlarını çok seven, yatırım danışmanı bir babadır. Başkalarının paralarını borsada değerlendirmekle meşgul. Ancak parayla bu kadar fazla oynaması onun hayatını çok derinden etkileyecektir.

Can Gürzap - medcezir-bolumizle.blogspot.com


Asım Şekip Kaya - Can Gürzap : 60'lı yaşlarda cemiyet hayatındaki en çok tanınmış iş adamlarından biridir. Çok hırslı ve parayı en çok seven insanlardandır. Yenilgiyi ne iş hayatında nede sosyal hayatında hiç yaşamamıştır ancak kızının eşi Selim Serez onun bu güvenini sarsacaktır. Genç ve güzel kadınlara düşkün Bay Aşk.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Medcezir Son Bölüm izle, Medcezir Son Bölüm, Medcezir Full izle, Medcezir Bölüm izle, Medcezir Online izle, Medcezir Tek Parça izle, Medcezir Hd izle, Medcezir Google, Medcezir Sitemap

Medcezir izle